fuck you right back biatch


helt fab


©copyright by johanna

♥ ♥

gash vad skönt det är att vara ledig.
Dagen har spenderats med en biltur med min älsklingsAlma i örebro. Det blev inte så mycket inhandlat förutom några snygga skor, men roligt hade vi:) kameran var med, men tyvärr var batteriet urladdat så de blev inga bilder. såg att jag hade många fler besökare efter mina senaste inlägg, how fun.








det finns saker som alltid fortsätter växa,
när allt annat har stannat.

Te dua
Ana Behebek
Obicham te
Gihigugma ko ikaw
Quechua canda munani
Mahal kita
Minä rakastan sinua 
Je t'aime
Ti amo
Volim te
Ljubim te


it's a sunny day

vilken underbar dag. vädret var på topp, jag var ledig, älskling var ledig. helt perfect utom de faktum att min tvättkorg har växt till mont blanc eftersom jag har dissat min senaste tvättid. så lite tvättning fick de bli innan en vårpromenad som slutade glass ute i solen.
underbart.




vad fan har hon gjort?

LJEPSA OD NOCI

sista jobbardagen på en vecka idag, såhär skönt(och huur de va skönt). Tiden gick riktigt fort idag, och vid lunch kom min favvogosse och skulle jobba för första gången på riktigt länge. Jag talar förstås om Henrik Edhall. Riktigt roligt hade vi där i köket och det var skönt att prata av sig lite.

Det har inte varit varit tisdagslyx på några veckor nu eftersom jag och habibi har gått om varandra med våra scheman. Så idag var första dagen på riktigt länge vi kunde ha qualitytime med varandra. Vi började med att gå och handla mat till vår tacos som förövrigt var såå gott.
Efter vår middag på vårat nya bord blev det fast and the furious 4. Nu sitter jag här med nyfärgat hår och habibi brevid mig och bara umgås.

later!


uppfräschning

min blogg har fått en rejäl uppfräschning tack vare min snygga vän eve(var de dig jag såg på stan idag kanske?;))thank you!
idag är jag så trött, det är ett under att jag får ihop till ett helt blogginlägg. Bättre lär de ju inte bli heller, för jag öppnar hela helgen, yeey.


spring

jag är i stoort behov av en jacka nu till våren, men jag hittar ingen jag vill ha. Får bli att åka in till öbro el kstad med älsklingen nästa vecka.




jag vet inte vilken av dom här som är finare.

house of harlow

ritchie's egen kollektion. Är inget fan av boho stilen(but hey, what do I know?) men bilderna från hennes kollektion är fucking otroligt snygga.






onsdag

dååålig uppdatering, mycket dåligt av mig. mina besökare har dock stigit markant under de här 4 sista bloggfria dagarna, hur kul som helst.
De sista dagarna har iallafall gått åt till att jobba, och efter jobbet har älsklingsAlma och jag bara tagit de lugnt o njutit av de fina vårvädret, helt underbart när solen bränner.

Idag så köpte vi också ett nytt vardagsrums bord, som vi ska åka in och hämta i Örebro på fredag eftersom de inte finns i denna lilla stad.



scre moje

my life would suck without you
volim te  <3333


fan

tyvärr darling, vi ses INTE den 23 april..

fan vad jag vill ha dig, fan vad snygg ryggen är, fan att jag inte bor i ett land där jag kan skutta omkring i den 24/7, fan att H&M leker pricy, fan vad jag svär.

seko, om du läser detta, jag skulle vilja att du köper denna till mig. strl 32. isn't that what sisters do?

nu ska jag gå och göra mig iordning för jobb, fan.

fan..

Fan vad ledsen jag blir..

På Libés hemsida finns en kort filmatiserad hyllning till den svenska kvinnan. Kommentarerna från fransmännen lyder som följer:

*De är trash, kulturellt underklassiga och gudlösa. Den enda kult de tillhör är den som tillber guden alkohol & tatueringar'.

*Inte min kopp te. Dessa stora kor med nötkreatursögon är inte sexiga.'



Inte nog med att min gud är alkohol så ser jag ut som en ko också. Fyfan viktväktarna here I come:(

snart 20

yeey nu är de klart, det blir utgång i helgen! Fan vad nice, synd bara att jag inte har någon som kan köpa ut åt mig, aja men de löser väl sig.
Ska bli riktigt kul, har inte varit på statt på jättelänge känns de som, även om de bara var för några veckor sedan? Hur som helst ska de bli riktigt kul nu när så många ska ut. Kom på att de är ju påsk i helgen, kul att hela släkten kommer hit. Kanske drar med mina kusiner ut? kan bli hur kul som helst.
Nu ska jag sätta på en av mina favvofilmer innan jag går och lägger mig. Inte vilken film som helst, utan HAJEN. Alldeles för längesen jag såg den nu.



norrköping 4-5/4

Jag erkänner, jag är hemskt dålig på att uppdatera min blogg nowadays. Det finns alltid något att göra så bloggen kommer lite i 2:a hand. Om jag inte jobbar eller socialize så finns det ALLTID antingen tvätt, dammsugning, dammning eller diskning att göra(alternativt laga mat).
Iallafall så var de norrköping i helgen vilket var mycket roligt. Kul att komma härifrån och se lite annat. Merlin var grymt bra live och vilken röst han har!hel otroligt. längtar redan till maj då colonia kommer.






om du kör lite fortare nästa gång kanske du träffar

Da šutiš indigo

Idag är de freeedag och bara 1 dag kvar till Merlin!!
Ska bli hur kul som helst. Hämtade favvo Azra på stationen idag, för kul att se henne och alldeles för längesen nu.
Vi åkte därefter hem till seka Alma och käkade mat. Det var mycket gott och jag är fortfarande mätt=)
Nu på kvällen har vi varit ute och gått en långpromenad i de underbara vädret och bara umgåtts.




Laku noc

tisdagslyx

Då var de alltså tisdag igen och dags för tisdagslyx för mig och Almicc. De började med att vi åkte i röda faran  a.k.a. fuxan till både willys, ica och lidl. Det storhandlades mat, både inför kvällen och inför veckan. Måste lyxa till det lite när man får finbesök av kusinerna från säter.
Vår tisdagsmiddag bestod av oxfilé och bsås. mums! Lägligt under middagen kom J hit för lite mat och uppdatering om helgen. Nästan så att J fick köra oss till akuten så mycket vi skrattade.
Efter det blev det film, the fast and the furious. Riktigt grym var den. Alma dreglade över Paul Walker, en riktigt läckerbit.


GETTING A LIFE

Förlåt för dålig uppdatering, but I'm trying to get a life.


 


RSS 2.0