changes


mycket kan ändras på ett år.
En pånytt födelse

fan fucking tastic


Hej Johanna!

Tyvärr har nedanstående produkter i din beställning utgått pga lagersaldofel som upptäckts först vid plockning av dina produkter.
Aktuella artiklar är slut i lager hos våra leverantörer och vi tvingas därför slutnotera dessa varor.
Vi justerar med aktuellt belopp på din order. Vi ber om ursäkt för det inträffade




FÖR I HELVETE!



klotter

ännu en ledig dag, helt underbart. Har storstädat min lägenhet, solat, färgat håret och handlat. Allt tillsammans med min älskling, då kan de inte bli bättre.
Trodde mina nya skor skulle komma idag, men får vänta tills imorgon. Imorgon ska jag även tvätta, vilket är mycket behövligt.

jag älskar texter på väggen, det är så fint och jag vill helst att hela min lägenhet ska vara fylld av dem, hittade en mycket bättre sida idag än alla andra jag varit inne på. Köpte faktiskt en, vilken de är får ni se när de sitter uppe, men de är en utav de 2 första iallafall:D




den här till pussy, föör gulligt.



älskar de här 2 sista också, men den första är lite för liten och den andra är bara rolig för stunden.

it's a sunny day

underbart härlig dag idag! Vaknade av att solen strålade, kan inte bli mer perfekt eftersom jag skulle ta en trip till örebro med almic, hennes mamma och amer. Blev en heldel shopping, dock inte för mig men en matta och ett par skor fick jag med mig hem iallafall. En mycket trevlig dag med de bästa sällskapet.
Efter de åkte jag hem till mami&papi för att träffa dom, speciellt mami eftersom hon varit i USA de senaste dagarna. Fick höra om hennes trip, hon hade b.la. varit i Miami och varit där dom spelar in miami inc, hon är cool hon min mamma.
Vi grillade lite på altanen med deras nya grill och utemöbler, riktigt mysigt.



mami♥



ps. lämna tillbaka stolarna...

wannabe

Som den sanna wannabe blatte tönten jag är så har jag idag bakat pizza.
Jag tror min själ måste vara född på balkan.





klant

Förlåt!
Jag gjort något dumt.. Jag råkade radera några inlägg i min sinnesförvirring så alla era kommentarer försvann med  inläggen. Det är inte så att jag inte vill se dom, tvärtom, ni förgyller min dag med era underbara ord. Keep on=)
ps. sluta knuffas på dansgolvet(not cool)

No drama we don't need no drama


Livet har sina goda stunder...

day off

inspirerande dag, naat.
fan vad tråkigt de är när de regnar och de till råga på allt min lediga dag. Tänkte kolla lite på the hills och oth, men jag orkar inte koncentrera mig och kolla ens, så de blev lite gamla vänner avsnitt som man sett 200 ggr.
Nu ska jag släpa mitt fat ass hem till pappi och umgås lite. På söndag kommer mammi hem från USA också.


jaja nu ska jag trottsa vädret och gå.


.


sorgligt att vara så kastlös



B-day

Haaappy bday seeko saam!





may 2009 vogue paris






the rumors are true


yeeey

spot

dålig uppdatering igen, men denna gång har jag en riktigt bra förklaring. jag har fått spotify. thank you nedim=)
så nu sitter jag 24/7 och spotify:ar. det är verkligen hur bra som helst. det roliga är att man kan lyssna på alla möjliga låtar i olika genrer utan att de tar så mycket plats på datorn.
Helgen gick förbi snabbt, jag var mest ute och nöjt av de underbara vädret. bäst att passa på medan man är ledig och solen är framme. det händer ju inte alltför ofta.



nu blir de promenad med love.




passion for fashion

precis hemkommen från göteborg, efter en 2dagars vistelse där tillsammans med mamma. de var mycket trevligt och kom hem med en hel del saker vilket ni kan se nedan.
synd att jag missa sahara igår, men men, får bli nästa gång de kommer till statt. Slutet av helgen kommer bli lugn, ska vila upp mig och ladda inför veckan.










RSS 2.0