Don't hate on me

So live your life,

Instead of chasing that paper.

Just live your life ,

You got no time for no haters.

Just live your life ,


karma's a bitch

Blev inringd imorse till jobbet, så de vara bara att bege sig till jobbet för att jobba. Tur att mina seke A och S jobbade med mig en stund iaf. När jag kommer hem och låser upp dörren blir jag glatt överraskad, råttan sitter i soffan och väntar så efter ett snabbt ombyte var de kahva på stan som gällde. Blev div. grejer på duka till hemmet för att sedan åka hem och kolla på film.








inspiration



MAJOR

..

tyvärr, men världen kretsar inte runt dig!

BEAUTIFUL PEOPLE



VOGUE


bellissima


I'm bringing sexy back

Nyss hemkommen från Melkers med seke A och S. Riktigt trevligt med mycket skratt. Kul att de var folk där också.
 
Annars har dagen bjudit på besök hos Hallbergs och hos oma i opa för att sedan ta med dom till lägenheten för visning. Imorgon blir de jobb hela dagen, välbehövligt.

nu när jag har stängt allt negativt omkring mig, om hur jag klär mig, hur tråkig jag är, mina feta ben osv. är det helt plötsligt kul att klä sig.
Såhär blev dagens outfit.


Tell me where'd you get your body from?



I got it from my mama

summer 09

Då var det söndag och helgen är nu över, time flies när man har roligt.
Fredagen bestod av jobb, likaså lördag och söndag. I lördags åkte jag och min partner A till Örebro för att svänga in på IKEA. Hittade en hel del nödvändiga saker.
Har även hittat en del onödiga saker, såsom den här sommar klänningen som jag precis klickade hem.

..


jag övar

addiction

jag är beroende.. av KUPUS(bosnisk surkål). Åt de igår och jag är redan addicted.



underneath your clothes


M A J O R !

COPY CAT


Vem fixar stilen bäst? Helt klart LC. Shannon, what's up with your hair?

EXTREME house makeover

sådär, nu är vi äntligen igång! Nu rivs,kaklas,målas,hammras, tapetseras och läggs golv i vår nya condo. Det är mycket jobb, men allt hårt slit kommer vara värt de när vi flyttar in nästa vecka.
Vi fick lägenheten tidigare än beräknat, så på lördag är det örebro som gäller, ska även försöka hinna med Kstad för att titta in på Boulevard, Noll 54 Interiör m.m.
Eftersom inflyttningen blev framskjuten, blir även inflyttningsfesten det. Den blir istället den 28/2, VIP people only offcourse.



Den här soffan är beställd från EM möbler 21.660kr(kanske 22.660,kommer inte ihåg)

TDF


TO DIE FOR!

all summer long

sådär, nu börjar livet ordna upp sig. Lägenheten är betald och jag får nyklarna på onsdag, jobbet är i fullgång och semestern är bokad. Den 20:e juni till 18:e juli åker jag till södra delen av Europa, nämligen Bosnien och Kroatien. Med mig har jag ett dream team bestående av sekoo almic(ljubavi), azro,anisa, samrich, azrich och mig själv.


all summer long

puff

nu är dom här snyggingarna(2st) beställda och påväg hem. Började dagen tidigt med att träffa R, sen vidare för att sälja min balklänning, vilken nu är såld. Åkte sen med sekoo till EM, jysk och svenska hem för att kika lite.




Dabogda


Dabogda, kceri, da dragi Allah srecu da

al' su blizu vrata taksirata


snart snart snart


tdf


TO DIE FOR

sambolivet

yees då var de signat och klart, den sista feb flyttar jag och min sambo sekoo almic  in i en lägenhet(kan inte skriva ut adressen pga stalker-varning). Oroa er inte ni vänliga själar, jag kan betala hyran och jag har ett jobb, så det ska inte bli några problem.
Till veckan blir det att åka ner till göteborg för att hämta hem min soffa.



RT

Ny dag, nya tag. Började dagen med att R ringde och pissed me off a bit, ,menmen det blir ju bra i slutändan. Åkte sedan upp till oma i opa för att umgås lite.
Efter de fixade och grejades de lite med div. likvida medel för att sedan dricka kahva med min seeeko almic. Efter några timmars planerande gjorde vi en liten roadtrip när vi skulle skjutsa hem sam.

På tal om roadtrip, snart blir de en trip till säter(borlänge) till kusinerna där utgång i borlänge väntas. I april går även bilen till norrköping för konsert.

Imorgon blir det jobb och örebro med min mami.


thierry mugler

Dagen började tidigt, redan vid 10 av att jag fick ett samtal från R och efter det hoppade jag upp ur sängen och poppade lite musica i högsta volym(lika bra att passa på nu). Messade chefen och sa att jag är fit for fight igen för jobb så hoppas på att få lite tider snart.
 
Drog ner till stan på EM med ms gackan för att kolla på div.saker. Efter de drog vi ner till mcdonalds för att dricka lite kaffe där även min flickvän gav mig även världens godaste parfym,  Angel av märket Thierry Mugler(love you)






till dig, min partner in crime







Freakin' love you ms gackan. Du är min partner in crime och när jag kollar bakom min högra axel är du där, samma sak gäller för min vänstra. Du finns alltid där och jag kan inte med ord förklara hur mycket de betyder. Läste ett ordspråk på internet som tål att tänkas på, men när jag väl knäckte knöten så var de så jävla bra skrivit, så kom ihåg my love; Eld och krut sover inte tillsammans.

FREAKIN' LOVE YOU!


E.R

sådär, 2:a dagen på jobbet hade ju kunnat varit bättre.
Skulle jobbat 11-20, men vid 14 började jag spy, fick krampar och frossa så efter ett tag liggandes i P.rummet mådde jag så dåligt att vi fick åka upp till akuten, där jag fick åka hem på en gång nästan då de trodde mina tarmar strejka pga magsjuka(vinterkräksjuka) och de ville dom inte ha på akuten eftersom gamlingarna som är där oftast inte klarar sig efter de.

det konstiga är nu att jag fit for fight igen, så det är ju bara positivt, för nu har jag verkligen inte tid att bli sjuk. Mycket som ska fixas och trixas med. Men som sagt ska jag återkomma med det.

rumours are true

yes, the rumours are true.
Visst är jag tillbaka Mcdonalds och jag har redan jobbat mitt första 2 timmarspass och det började väl lite si sådär. Blev inringd vid 7 för att sedan börja vid 8. När jag kom dit var de folk nästan till dörren, så de var bara att börja i kassan direkt. Efter en timmas snurrande kom jag tillbaka i gamla vanor, så det ska inte vara några problem. Mer på jobbfronten har jag, ska börja jobba lite extra på ett annat ställe så ekonomin ska nog lösa sig ska ni se.

Har även ett annat litet projekt på gång som ska fixas imorn, I tell you more later.

RSS 2.0