sol

Måndag idag vilket innebär ny vecka, och en väldigt skön sådan för mig. Efter idag är jag ledig en hel vecka, en HEL vecka. Helt fucking otroligt fab. Vaknade imorse av att mina halsmandlar var stora som golfbollar, fucking unfab.
Efter en hel del drugs började de kännas bättre mot slutet av kvällen vilket är mycket bra eftersom de bara är 5 dagar kvar tills norrköping, yeey.
Hörde ryktas om att de skulle bli 8+ och solsken på söndag, det är varmt välkommet.
Imorgon måste måste måste jag ner på stan och handla nytt smink, har varit den osminkade/nakna sanningen hos mig alldeles för mycket.


 Att man inte ens kan gå på statt utan att bli attackerad av dig?

fucking unbelievable

Ispocetka

6 dagar kvar!

BFF

ännu en gång har du lyckats gå för långt. Kan du inte bara lämna mig och mina vänner ifred?


är så trött på att folk bara hittar på saker, är bittra och inte ens kan bete sig vuxet. känns bara skit.


lördag

dålig uppdatering, men jag har haft händerna fulla. Igår bar de av tidigt till örebro för att shoppa upp lönen med seka Alma. Tanken var att köpa outfits till Norrköping, men de kom med en hel del annat hem(en äkta shopaholic).
Sen tänkte vi bara åka över till Ikea för att köpa lite dekorationssaker men de slutade inte bra, lampor,mattor och tavlor följde med hem.







 


torsdag

Vaknade upp imorse av att solen sken in genom fönstret, underbart! Mindre underbart när jag gick in i köket och upptäckte disken. Men med rätta musiken och humöret gick de snabbt och jag började städa lägenheten när jag ändå var igång.
Långpromenad nere vid skön stod sedan på schemat vilket var mycket skönt och välbehövligt. Tog även några fina bilder med mobilen, men sladden är såklart hos mamma&pappa. Efter de tog jag mig uppåt bråten där oma i opa där de bjöds på kaffe.

nu blir de one tree hill.




9 dagar kvar nu.



A.patridge

Audrina for Divine Rights Jeans.
Lookin' good.
The hills börjar igen 6 april, can't wait!




waffleday

Vaknade utvilad imorse och hade en ledig dag framför mig(trodde jag iaf) . Solen sken och det var riktigt fint ute. Bestämde mig för att ta en promenad med min ipod och eftersom solen lös ute så trodde jag att de var varmt men skenet bedrog! fy så kallt de var och de var bara att gå fortare för att bli lite varmare. Hemma igen satte jag på mig vinterjackan, tog med mig VOGUE och kaffe och gick ut och satte mig på balkongen. Helt underbart!
När jag kollat runt lite på div. bloggar slog de mig att de var våffeldagen idag. Skickade ett mess till min bättre hälft och sa att när hon slutade skulle de serveras våfflor här hemma. Det blev mycket uppskattat. När vi precis bestämt oss för att ta ännu en vår promenad blev de lite hastigt jobb för mig.

Nu sitter jag här tillsammans med min favorit seka Alma bredvid mig och ska slå på confessions of a shopaholic, underbart!




space cowboy just play that track

flo rida - right round
lady gaga - starstruck

moto boy - hero
kanye west - amazingt
ciara ft justin - love sex magic
black eyed peas - boom boom pow




11 dagar kvar till meeeeerlin!


matthew


vi ses den 23 april

.

Du förstår inte hur patetisk du framstår i andras ögon.
En liten människa som så desperat vill ha uppmärksamhet. Jag avskyr dig och dina små försök till kommunikation. 
Jag är kanske patetisk jag med som skriver ut det här men jag tänker inte smyga omkring runt dig.

update

Idag har varit en skön dag. Ledig från jobbet idag så då är de lika bra att att passa på att utnyttja tiden. Började med att gå ner till tvättstugan och tvätta, not so fun men nödvändigt. Medan tvättmaskinen snurrade på gjorde jag iordning lunch åt mig och seko Almic. Det serverades omelett med spenat vilket var mycket uppskattat.
Vi(läs alma) lekte design simon och thomas(hon kan fixa detaljer hon) och satte upp tavlor och lampetter här hemma.Märks att hon har hantverkare i släkten som hon hammrade upp de där.

Blev en snabb städning också när vi ändå var igång och efter det en lång promenad i SNÖN. som tur är, är väl snön borta snart, och förhoppningsvis inte återkommande på många många månader(helst århundraden)






söndag

en seg söndag idag, men de blir väl så när man är uppe till tidiga morgonen på lördagskvällen. Lördagen bestod av jobb som senare byttes av mot trevligheter. Det blev en filmkväll i äkta chickanda med massa godsaker och tjejsnack ända in i småtimmarna.
Såg att många bloggat om de här tshirtarna, tur att jag redan klickat hem en sådan för ett tag sedan. Man vill ju inte vara sist ute.





brunett är hett


Annalynne Mccord

Asså jag sitter verkligen här hemma och tänker, alla och jag menar verkligen ALLA är finare i brunt hår. Kolla den här white trash bruden, hon blev iaf lite snyggare.

borderline

orka vara DU!

dagens...

Klockan ringde idag kl10.00 då var de dags att ge sig av till jobbet medan Alma fortfarande låg kvar och såg, lyllos! Efter jobbet bar det av till stan där vi handlade lite grejer inför vår roadtrip som snart infaller(18dana kvar). Sitter just nu med en god cappuccino och kollar på top design, lovely!
Ikväll blir det tisdagslyx som varje tisdag, vilket innebär tvkväll med god mat.




dagens outfit

dagens inköp

dagens fika


måndag

trist väder ute idag, hade hoppats på sol som gårdagen, men det är inget att göra åt utan bara att ta tag i dagen ändå. Har varit och handlat lite mat, så jag lagade kebab med pita bröd, massa grönt och vitlökssås, mums!
Sitter nu och dricker lite kahva med Alma och läser aftonbladet och sofies mode, lovely!
snart blir det jobb.




en perfekt måndag

19


helgen

Helgen har bestått av följande, i lördags bar de av till kstad/bergvik/ikea med seko Almic för att shoppa. På ikea hittades det en hel del stuff för hemmet och i kstad blev de shopping. Efter vårat besök i storstaden bar de av hemmåt för att leka byggare bob och skruva ihop alla grejer. Gardiner skulle upp, lampor skulle skruvas ihop, tavlar hängas upp på väggarna etc. Efter att vi fått iordning på allting och Alma hade lekt klart design simon&thomas så skulle middagen inför schlager finalen lagas. Middagen bestod av vår favoriträtt tacos och till del dracks det både vin och cider. Schlager är alltid underhållande, men det mest underhållande var när måns insåg att han inte skulle vinna, minen var oslagbar.
Det blev en toppenkväll och det bjöds på mycket skratt.
















det här var söndagens bakislunch.

Nu sitter Alma och lockar mitt hår inför morgondagens äventyr.

Tingaliin

c'mon baby shake that thing

will you marry me?


livet är en schlager

nu har jag och Alma käkat lite mat och ska strax slå på filmen. I helgen blir de schlager för hela slanten. Jag har bjudit över mina favoriter till en kväll i sann schlager anda.
 

Här kommer lite bilder från tisdagskvällen



diskuterade precis med alma, varför är det så, att varje gång man är ute finns det en person som alltid är ute efter intriger?

update

Nu har mitt efterlängtade internet kommit tillbaka! Med lite hjälp av J så fixade vi det tillslut. Dagen har bestått av att morfar kom hit och fixade lite med vattnet.
När han hade varit här och druckit lite kahva så drog jag nedåt stan för att kolla på gardiner, men hittade inget som föll mig i smaken, så får åka in till enannan ort på lördag.
Efter stan så kom J hit för lite mer kahva, husesyn och fixning av internet. I tisdags var de som sagt tisdagslyx, tog en massa bilder så jag ska ladda upp dom lite senare idag tänkte jag.

nu ska jag iväg och hämta Alma så ska vi kolla på the city och bride wars.



tisdagslyx

måndag vilket innebär nya tag och en ny vecka. dagen har bestått av jobb, diverse ärenden, solning och städning. Fick komma igång i vardagen ganska snabbt efter helgens bravader. men jag behöver inte vänta ända till på helgen, för imorgon är de tisdag och det innebär tisdagslyx med tacos och andra godsaker tillsammans med min partner Alma. Ibland behöver man unna sig. Vi ska även kolla på diverse serier, såsom gossip girl.

om 2 dagar åker min mamma och pappa till vietnam, jag är inte avundsjuk inte..

du har så mycket moral, så mycket moral att det blir dubbelmoral










Margaritas ante porcos iactare

utgång igår, en väldigt oväntad utgång. vi alla jobbade och taggade varandra under kvällen så när vi tillslut slutade kl 21 var de bara att skynda hem, på med outfit och iväg.
Kvällen började hos seka almic i mitt andra hem, för att senare skynda iväg till stattshotellet för åtminstone någon timmas dansande.
Och dansande blev det, för där stod vi i princip hela kvällen. det blev en mycket rolig kväll, de oplanerade brukar oftast bli roligast.

brace Hari i Amer



Amer, Haris,me and Sam


Verae amicitiae sempiternae sunt, volim te

only 4 U

dåligt med bloggande från min sida, måste bli skärpning.
Under bloggtorkans periodpaus har jag fixat massa i lägenheten, jobbat och bara umgåtts med nära&kära, ganska bra sysselsättning det med. I helgen var jag och Almic också i örebro och shoppade lite, och käkade god mat.
planen för veckan ser ut som så att de blir bio i kstad med S, kan bli riktigt nice.


RSS 2.0