ut med de gamla, in med de nya

min dag i bilder;
























började dagen med en good frukost med nybakat bröd som jag fick av mitt hjärtats mami(K)

sen hämtade jag upp min partner in crime för en trip till örebro.
 

najbolja djevojcica





fika på mberg efter mycket shopping.


vi organiserade om lite hemma hos mig:

och satte upp mina nyinköpta tavlor

jaa de var väl dagen i bilder, nu blir de lite one tree hill.

ciaaaao


talking about a revolution

tracy chapman - fast car
tracy chapman - talking about a revolution
tracy chapman - baby can I hold you

whitney houston - I look to you (är förövrigt skriven av en av mina favoriter, R.Kelly)

whitney houston - I didn't know my own strength


jag ÄLSKAR whitneys nya album, sjuukt bra skulle skrivit ut o länkat alla låtar om jag orkade, men nu måste jag ta sängen, har varit en lyckad dag. bilder kommer imorgon. nu blir de sängen med ipoden.
god natt.


I look to you

 

 

It would take an eternity to break us
love you pile moje♥


ny krönikör för AB

Har aldrig varit såhär insatt i idol som jag är nu. Vet inte vad de beror på, men jag har hur som helst inte missat ett program sen de börja. även om jag har jobbat så kollar jag på tv4s hemsida. största skämtet att tv4 har idol, sämre kanal får man ju leta efter. deras nya tvprogram, kändisdjungeln, vad fan är de? så sjukt dåligt verkligen, fattar inte att dom sänder de varje dag. david hellenius förtjänar att leda något bättre program.

blev ett litet sidetrack där, men det jag skulle säga med idol var att de tagit bort de flesta av mina favoriter men calle har fortfarande en chans. skönare röst får man leta efter, men att han inte platsar för att bli idol-calle är en annan femma. jag trodde att idol iår sökte efter unika röster och inte mainstream som förra året. Då plockar juryn bort joy, killen som sjöng opra, sadie m.fl. för att istället sätta in typer som hon(låter och ser ut som cascada) den enda gången hon sjöng bra var när hon var sjuk, och är inte hon mainstream så säg. som andreas sa, mer svensk än hon blir man inte.


för att kasta lite mer på tv4, så jävla coola är dom. Laila bagge: "vi skickar vidare henne nu och knäcker henne  imorgon". coolt att knäcka en 16åring som kommer springa hem med självförtroendet golvat. coolt tv4, coolt.

jaja ett långt o jobbigt inlägg, men måste skriva nåt annat än vad jag ätit ibland. förresten, är de inte vad en blogg is all about? skriva ner tankar till ord.

räkfrossa

idag är de söndag, vilket innebär slutet på helgen. jobbade lite xtra igår, och efter de blev de lördagsmyys. lagade lite mat åt mig o hjärtat, bakad potatis med räkröra och bakade lite foccacia till. muums. kollade lite på tv/film och bara tog de lugnt.





hjärtat åkte och jobbade tidigt imorse medan jag har tvättat,städat,diskat.
ikväll blir de tacos och ensam(pinsam)mamma söker, ett great sätt att ladda inför kommande vecka(mördarhelg) på.


sign sealed delivered

spyyyyr om jag behöver höra den här låten en gång till. om inte varje idoldeltagare sjöng den idag, den ena sämre än den andra!




haaalid =)




jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


lyxfällan


sitter och myser lite med varma mackor och mjölk till lyxfällan. knappt så jag klarar av och kolla på de, fattar inte hur man kan vara så stööörda. nu när de var i karlskoga också, tjejen var så avskvärt arrogant. klarade inte av och kolla på henne. fyfan, så jävla pinsamma verkligen.


Nora

vaknade tidigt idag för att jag och hjärtat mitt skulle hitta på något kul på vår lediga dag. Vi styrde bilen först mot Nora för att strosa runt lite på gatorna. jättemysigt verkligen, bara att komma ifrån betong karlskoga till gröna nora med kullerstensgator och mysiga gränder. vi fikade, strosade, shoppade lite och åt mig. förvånande att shoppa i Nora kan man tycka, men jättemysiga affärer verkligen.




sen var de dags och åka hem, men såfort vi kom in i denna gråa stad kom paniken och vi åkte istället till krhamn och fikade lite mer och kolllade runt. kikade in på ica maxi också och handlade lite mat.



istället för min röda så lånade vi denna och cruisade runt i=)

tack för en underbar dag seko, love you!


90210

glömde säga i förra inlägget att kopparna vi dricker kaffe ur är en present från sammie&mimi, jättefina=) nu sitter jag och kollar på roastingen av robert gustavsson, riktigt kul. inväntar seeeeeko, vi ska snart göra lite varma mackor och kolla på bevvan. nu är det de nya avsnitten men jag ÄLSKAR gamla bevvan också. har alla säsongerna här så ska slå på dom så fort vi kollat klart på de nya. LOVE IT!


vs



myys

vaknade upp imorse till en underbart skön känsla, LEDIGHET! började dagen med att plocka undan lite här hemma, så skönt att bara plocka undan allt, de blir lite lättare och andas då.
sen hämtade jag upp srce moje och vi uträttade olika ärenden, bl.a. på jysk, ljudfabriken. Efter de blev de lite mat och välförtjänt fika. Mycket miisig dag i min ludo parti auto.

Nu sitter jag och kolllar på sveriges fulaste hem som är ett av mina favvoprogram. man kan ju inte tro de när man kollar i mitt hem som e så kallt e bara går att bli, men de är faktiskt de. älskar simon.
Inväntar också hollywood fruarna, lite kul o se hur mycket de kan uppröra jämnställdhet och moral sverige.


laku noc

nu ska jag gå och lägga mig i min nya tröja.
god natt på er, nu har jag bloggat enough för hela året tror jag ;-D


polizei

idag när jag och mitt hjärta åkte i bilen till jobbet så ser vi massa massa MASSA poliser vid jack. vi undrade såklart vad som hände och hängde kvar och kollade lite. det visade sig vara hockeyfans från örebro som var här för att härja. det var så mycket pikébussar,civilpoliser och vanliga poliser, om de hade funnit poliser på hästar inom en radie av 10 mil hade de säkert också kommit. iallafall tyckte jag de var så kul bild att jag var tvungen att ta upp mobilen och ta en bild.
polisen hade tagit några(20st) och ställt upp dom längs väggen vid sagabio och visitera dom.
var lite sen med kameran så de e bara några där, men man ser ju:D


xoxo gossip geeek


090912

090912 ahhhh jag e 20 nu. nu är de slut med tonåren för min del(varför har jag fortfarande finnar då??!)
letade fram lite bilder och såhär spänd var jag när jag fyllde 13. minns att de kändes enormt stort att bli tonåring.



haha som en råtta. men om ni ser på övre bilden så kan ni se min nya klocka jag fick på min 13årsdag, 7år senare skulle jag komma att få en mycket finare av min underbara almica(puss på dig).

iallafall, började dagen med att åka hem till m&p där de blev lite firande.





det var precis lika stelt som de ser ut.


efter de så åkte jag hem och fixade iordning lite inför kvällen, almic,samra och azra skulle komma hit. vi käkade lite mat och drack lite innan vi drog vidare till fannys condo för lite party. blev inge statt för mig och duso men jag hoppas att resten av dem hade kul.

fick jättefina presenter av dem allihop, även sam's sister mimi(så söt) tack så jättemycket för allting loves! tyvärr har jag inga bilder nu och visa, men de kommer. har heller inga bilder från kvällen, men gå in på sam's blogg och kolla

men den bästa, absolut bästa presenten jag någonsin kommer få är min vän alma. hon har redan för längesen gett mig de bästa av allt, henne själv. jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket hon betyder för mig. jag vet att hon skulle gå över berg och djupa dalar för min skull, och jag likaså för henne. det finns verkligen ingen som hon och jag är så oerhört tacksam att jag har henne i mitt liv.

det finns människor som fortsätter växa,
även när allt annat har stannat.


VTNV
♥ Dvadeset i cetri sata dnevno stobom bi bilo premalo


börjar med fredagen

jag är en mycket dålig bloggare! har inte bloggat på såhäär länge nu, men nu har jag MASSA att visa och säga er.  jag tror jag kommer börja från fredagen.
jag och min Alma åkte in till marieberg för lite shopping. en mycket mysig dag med underbart god mat på paco's.



 


höst


deja vu

sitter här och söker efter lite nya låtar,men jag hittar däremot inga bra alls. musik kommer verkligen i vågor, under en period kommer alla bra artister ut med nya album och man vet inte vilket man ska lyssna på först. men nu är de verkligen DÖTT. så jag fick gå lite bakåt och hitta beyoncés b'day album. det är såå bra. det finns inte ett enda spår på den skivan som inte är bra.


 

haha nu e de slut på min hyllning, nu blir de att hoppa över till destiny's child. kanske kommer de ett hyllningsinlägg till dom också, haha.


ja ba, du bah, assså, typ, duvet

hahah asså bruden är så sjuukt kul plus att hon sjunger sjuuukt bra.

förresten, är de någon som vet hur man lägger upp ett youtube klipp i bloggen så man slipper länka? så man ser en bild och bara kan trycka på play på bloggen?


very soooooon


snart snart snart!
kan inte vänta, 2 månader är länge nog=)


loving life

måndag och redan en ny vecka. helgen har gått åt att jobba bara, de var den såkallade mördarhelgen. yes ni observanta vet att de är andra helgen i rad.
dagen idag bestod av jobb och kommer även imorgon bestå av jobb. inte så mycket över till fritid när man börjar 16.00 och slutar 01.00, blir lätt att man sover ganska länge nästa dag.

förra veckan åkte almica o jag in till örebro där de blev shopping, där shoppades de bland annat denna bokhylla


de blev inte en sån bra bild, men ni ser ju någorlunda iallafall.

nu ska jag kolla på 5:ans roasting program, hola!


.

hört att folk skulle dansa på din grav, och hur jag också hade.


RSS 2.0