tillfälligt avbrott




återkommer med mer bilder när jag blir frisk, orkar inte mer nu.

borlänge del 1


började med att få gå hem en timme tidigare från jobbet, för att skynda hem för att hinna med bussen som skulle ta oss till örebro. När väl hade kommit fram trodde vi att vi skulle hinna med det tidiga tåget eftersom jag slutade en timme tidigare. Så blev de inte, så vi fick lite extra tid i örebro. Tur var väl de för hungriga var vi, så de blev en pizza på en uteservering i solen, så härligt!






efter pizzan var de tåget som gällde. köpte biljetter jättesmidigt i en automat utanför, fläschigt!



såhäär snygg min älskling.

på tåget: vääärldens godaste kaffe

sofi's mode är ett måste








spökstad


nu e vi hemma, hade tänkt att lägga upp bilder men kameran vill inte, jag e sjuk och trött. fan freaking tastic.
lovar att lägga upp dom imorgon efter jobbet.
nu: sleepy time

beatbox

skön dag idag, såklart att jag jobbade öppning nu när solen äntligen visar sig. när jag slutat var de fika med almic,samra och medina, riktigt trevligt. sen skynda jag mig hem för att hinna med en runda på stan med seko för diverse nödvändiga inköp.
måste sova nu, måste måste måste! öppning för 4;e gången, great!





it's a freakin' reeeeemix
http://www.youtube.com/watch?v=69t_oIlS5ik

dagens





i'm off to almiiic för nya äventyr

midsommar

midsommar -09 alltså. dagen spenderades såklart med min favvo. ingen dans runt midsommarstången för mig inget, blev möjligtvis lite dans hemma till favvolåt at the moment. Iallafall så käkade jag och ljubavi midsommar mat. Men eftersom ingen av oss tycker om sill och potatis fick de bli räkor. eftersom ingen av oss gillar snaps fick de bli cola, och till efterrätt blev de marängsviss.
efter de tog vi bilen och satte oss nere vid bryggan och chilla lite. sen blev de en skön promenad hem. en underbart skön midsommarafton och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt.




dagens outfit





du vet vart du såg de först


photo by the one and only Alma

next stop: öbro

yeey sista stängningen avklarad för denna månad. kändes som de var min 9;e stängning i rad, fastän de inte varit så värst många. men de kanske beror på smutsen som stirrar ihjäl sig.
hur som helst, är ledig nu någon dag innan de blir öppningar ända tills vi åker till borlänge, yeeey=) ska bli såhär kul att träffa dom, alldeles för längesen nu.

imorgon blir de shopping i örebro. behöver verkligen köpa hårfärg för utväxten samt smink, men de kommer säkert med nåt annat också, de brukar de alltid göra(shopaholic härborta)


over and out.



årets sommarplåga

fucking great, årets sommarplåga.





ps. alma snyggingen här kommer till peace and love när vi ska upp till azzie, vi kanske ska gå dit?

myfirstroom.com

lovade att visa upp mitt nyinköpta väggord.
efter många timmars pysslande och fixandes med min partner in crime blev resultatet tillslut såhär snyggt;



blev nån konstig skugga/reflex, de ljusa på väggen ska såklart inte vara med.
återkommer med mer bilder när tavlorna kommit upp under.

You got a new friend, well I got homies

gaash vad sent det är. Det har varit en sån hektisk kväll. Började med att stressa iväg till affären för att handla lite food, mitt kylskåp ekade nämligen tomt. När jag kommit halva biten så börjar de regna, toppen. Går hem till mina parents med två tunga påsar i spöregn. fucking great.
Lånade bilen av dom för att åka och käka lite med almicc. Efter de skjutsade vi lite folk till diverse förfester för att sedan åka hem och titta lite på film(he's just not that into you) sen så blev de att skjutsa hem folket igen, b.la. 2 snyggingar från dfs.
så de blev en körar-kväll, men de är faktiskt roligt, speciellt med min alldeles egna lady gaga.



In the night I hear them talk

kanye west - heartless
T.I. feat justin - dead and gone
lady gaga - love game
lady gaga - papparazzi
lady gaga - fashion
lady gaga - boys boys boys
flipsyde - when it was good
kristinia - goodbye


this beat is SICK.



tisdag

ledig för 3:e dagen i rad, börjar vänja mig nu men imorgon är de redan jobb igen. Imorgon är de även studenten vilket vi självklart kommer att gå på. Var även och kollade på balen igår, så fina.
sa nyss hejdå till min fina kusin och morfar som var här och hälsade på, han ska iväg till gotland imorgon och checka out sitt nya lag.



nu ska fav-seko och jag slå på en film och mysa.

segt

segare dag får man leta efter! vaknade alldeles för sent men man kanske är värd att få sova länge efter veckan som varit? började men att städa lite(mycket) samtidigt som jag poppade lite musik i mina nya högtalare. Allt blir mycket lättare med musik. Efter de drog jag iväg till ica och handlade lite och EFTER DET så kollade jag klart på season 6 av OTH. intressant dag, huh? de enda som gjorde mig piggare var att jag o seko tog en nattpromenad.
Imorgon så lär de bli en mer intressant dag, stan,balen och myskväll. kan de bli bättre?


såg den här bilden och tänkte föreslå att vi också skulle ha nån sån här rolig reklam.








Dvadeset i cetri sata dnevno stobom bi bilo premalo



the hills

har precis kollat klart på sista avsnittet. var verkligen för bra och jag fattar inte hur jag ska kunna kolla på de när inte LC är med. Tycker inte om Kristin Cavallari och de här gör de ju inte bättre, fast de kunde man ju se på en gång att hon är en sån som gillar de. äckligt är det, Audrina också för den delen som var med brody, såå smutsigt.

hur som helst, jag har jobbat heela veckan så jag har verkligen inte haft tid eller orken till att blogga, men jag ser ju att ni vill läsa så tänkte skriva ett snabbt inlägg innan sängen=)



RSS 2.0