inkompetenta jävlar

fyfan vad jag hatar kundtjänst i alla dess former!! hatar företag som tagit bort kundtjänst via telefon och bara har via mejl eller "de vanligaste frågorna". Vadå "de vanligaste frågorna??" jag är inte vanlig, jag har inte någon av de vanligaste frågorna, vad ska jag göra då? skicka mejl och dom svarar om flera dagar när frågan inte är aktuell längre.

Och så har vi dom där INKOMPETENTA som sitter och svarar på de företag som faktiskt inte tagit bort kundtjänst via telefon.
värst av alla är fucking comhem, fyfan vad dåliga dom är. lurar mig på pengar är det enda dom gör, och funkar gör det heller inte särskilt ofta. tätt efter kommer tele2, HUR SVÅRT KAN DET VARA att ansluta mig till autogiro?? jag har skickat in 3 anmälningar och ändå är det "borttappat" och dom ber mig "skicka in en ny".


varje gång jag måste ringa in och skrika på dom får jag sitta i telefonkö i 30minuter också, helt sjukt.




Vänskap utvecklas i mötet med en människa som jag vill växa en bit tillsammans med







vänskap är en själ i två kroppar.
love you girl.


"Jag äger inte ens en kostym, men om jag hade haft en så hade jag fan inte slösat den på skolans tattiga avslutning i aulan"

"Jag hoppas att Calle vinner Idol ikväll. Inte för att han är bra, nej, verkligen inte, jag tycker han är asvidrig och ett äckel. Det är bara det att jag har jättesvårt för Erik. Jag har inbillat mig att han är någon sorts smygkillbitch som tror att han är något. En såndär allmänt jobbig person som alla tycker är snäll men som är ett svin när man tittar bort. Skrytig. Jag får liksom de vibbarna direkt, och jag har säkert fel, men vafan, det är inte lätt att ha koll när man bor i Gävle."


"När Tove åkte ut förra veckan så jublade jag. Jag tror nämligen att hon är exakt som Erik, dvs smygbitch. Jag gick med i gruppen “Vi som DOG av lycka när Tove åkte ut ur Idol” på facebook också, för att tydliggöra min ståndpunkt i den här frågan."

av: frans


I heeear you!!

underneath the christmas tree

idag blev det örebro för att handla de sista julklapparna. blev en mysig dag med islatte offcourse. Allt blev inhandlat och jag är mer än nöjd med allt.



some presents.

gissa vem som får finaste paket? me me me me:D av seko♥♥


hur svårt kan det vara??

alma och yohanna bakar...



...choklad puffar

....mozartkulor

...rocky roads(-jordnötter) tyvärr ingen bra bild


det är verkligen sant

nu är det konstaterat. Stil kan inte köpas för pengar!!


överkurs

                                                   

countdown


idag är redan 4;e dagen av min lediga vecka, sjukt vad tiden rullar på. de första 3 dagarna kunde jag knappt gå upp ur sängen, och nu är det bara 3 dagar kvar. Helt sjukt.
dagen spenderades med pile moje i örebro. skulle in och dricka lite kahva(islatte) föör gott. kollade också på lite julklappar men de blir att åka in någon dag i veckan för de sista.

eftersom seko är sjukt(eller så ville vi bara ha:P) blev det glass med maränger och chokladsås när vi kom hem.
me liiike.


idag är det 64 dagar kvar tills vi åker, yeeeey:D


I ain't nothing but tired, man I'm just tired and bored with myself


RSS 2.0