cleaning out my closet

jag har hittat såhäär många fynd i min,mammas,mormors,gammelmormors garderob. dock inget som jag själv vill ha utom ett par byxor. det började med att jag skulle leta efter en väska jag har någonstans i huset som jag och min syster lekte med när vi var små. jag hittade inte just den väskan, men hittade en röd som är helt okej.

sen kom jag till mössorna och det var så många(dock många fula) men hittade en skön pälsmössa. Efter några timmars skuttande med den på huvudet kom jag på att det är gammelmormors så det är ju äkta päls vilket jag inte tycker är himla kul, menmen. hittade även en blå spetsklänning och ett par byxor. har gått igenom hela källaren idag, så imorn kanske det blir vinden. mycket är dock slängt men lite ska jag iallafall hitta.


balklänning

säljer min balklänning för 1000 kr/högst bjudande
ursäkta för bilderna,hoppas ni ser någorlunda




år 2009

förlåt för min dåliga uppdatering, såg att jag senast skrev här för 4 veckor sedan när jag var upprörd över lussefirandet. nu är jag tillbaka i en nyare, fräschare upplaga.
Skämtåsido har jag hittat på ett eget litet ordspråk "jag har fastnat med båda fötterna i träsket". För det är just så jag har det och ser ut nu för tiden.
ni vet filmer som man ser på när någon blir arbetslös och de går ner sig helt, killarna får skägg, sitter i underkläder och dricker öl framför tv:n?
det är jag fast i en kvinnlig form(eller?lite svårt att avgöra)
ialllafall tänkte jag göra en liten kort resumé om hur året varit.

startade det nya året med att komma hem från sälen och nyårsfirande där. jan och feb rullade på, och i mars packade jag väskorna och drog iväg till filippinerna med familjen och vänner till familjen. underbart på alla sätt och vis, och utvilad kom jag hem för en sista slutspurt i skolan.
i maj åkte jag,millan och olsson upp till stockholm för den nationella UF-mässan, vilket vi kom på 2:a plats i vilket var en otroligt rolig grej att åka upp till stockholm och bo på hotell istället för att sitta i skolan.
jag packade mina väskor än en gång och for iväg denna gång till ayia napa på studentresa. efter en slitande vecka på cypern var det dags för balen. martin var min kavaljér och jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde på balen, skakande av feberfrossa fick jag åka hem vid maten och vila upp mig någorlunda till studentdagen.

studentdagen kom och den var en livsupplevelse med mycket skratt och gråt. jag och min kusin jocke hade slagit ihop oss så all släkt och vänner var här. juli och augusti seglade förbi med sol,bad och jobb. i slutet av augusti fick jag besked om att jag kommit in på fritidsresors blue academy travel school vilket är en utbildning till reseledare på gran canaria i 14 dagar. ja tackade ja och i september efter min 19:e födelsedag åkte jag iväg.
jag kom hem efter 14 dagar som utbildad reseledare och trivdes inte alls med livsstilen eller med att vara så långt bort ifrån mina nära och kära.
oktober, november flöt förbi och i december var det dags för  jul och nyår igen. nu är det ett nytt år och nya möjligheter. jag ser fram emot den nya året och de möjligheterna som ges.
nu blickar vi framåt för snart är det sol och ljus igen och då kommer allting vara mycket lättare.







RSS 2.0