next: GBG

idag är det 10 dagar kvar tills jag och min ptica åker till göteborg.
kan inte bestämma mig vad jag längtar mest till, roadtripen (med statoil-kaffe, bra musik, bästa sällskapet, bra sångduetter) hotellet(mysigt + frukostbuffè;) ) shoppingen, lyxen med att befinna sig någon annanstans än hemma och slippa vardagen, den goda maten vi kommer äta eller ullared.

hur som helst kommer de bli grymt bra, men först måste man jobba lite. har jobbat 2 dagar nu, och inleder mördarhelgen imorgon. känns bra.






footprints in the sand




I promise you
I'm always there
When your heart is filled with sorrow
And despair
I'll carry you
When you need a friend


plus

hej och hå vad dålig jag är på att uppdatera.
 nu har jag pratat med en telefonförsäljare i 20 minuter och uppgraderat min bredband, så från och med imorgon kommer de gå snabbare här och då kanske jag äntligen kan få lyssna på youtube?

en tjej ringde mig och försökte sälja på mig nånting till tv:n från comhem, jag sa att jag inte var intresserad av tv;n bara att få snabbare bredband för mittt går så sakta. då säger hon till mig att jag som har 10 någonting kan byta upp mig till 24 någonting för samma pris, de är ingen skillnad.
visst jag är glad för mitt "kap" men vadå? om jag inte hade haft så tråkigt att jag prata med den där försäljaren  hade jag fortfarande betalat lika mycket för mycket lägre hastighet. jag känner mig betrayed. vart är sverker när man behöver honom?



vm vore inte desamma..

" – Vi ska göra vårt bästa för att hjälpa Sverige och kommer att ge 110 procent. Formen är dessutom på topp. VM vore inte samma sak utan Sverige. Klart att jag vill se dem, säger Andrew Hogg(spelare i Malta)"


hahahahhahaa kan
inte
andas
hahahahahaha

skön taktik har dom också:
"Det står 0–0 när matchen börjar och vi kommer att försöka göra 1–0 snabbt."


dom e roliga malteserna.


uppdatering

dålig uppdatering av mig, I know, men jag har inga bilder att bjuda på och jag har en tendens att bli för långrandig/tråkig när jag bara skriver.
Iallafall har den senaste veckan bestått av jobb och jobb, 3-4timmars pass hela veckan så man är trött precis varje dag. Idag var jag iallafall ledig och jag tog med mig hjärtat mitt på lite söndagsäventyr till kristinehamn och käkade lite god mat. riktigt gott och kul/mysigt att åka iväg lite även om de bara är till krhamn.

har så mycket som händer nu och imorgon blir de att planera alltihopa. kan inte vänta, vill åka nu nu nu=)




next stop: SÄTER/BORLÄNGE

nu är det snart dags för mig att inleda en mördarhelg med 4 stängningar. sitter här och laddar lite mentalt inför 4 kvällar med 1 cheese, 4 cheese, 5 cheese utan gurka, 12 cheese utan lök. MEN 4 dagar går fort för när helgen är över är de bara 2 veckor kvar till borlänge/säter, yeeey. som jag längtar!







åhh can't waaaait


klockrent


LOVELY!


RSS 2.0